Az UV sugárzás káros hatása a Tetőszigetelésre

Az UV sugárzás káros hatása a Tetőszigetelésre

Az UV sugárzás pusztító rombolást végezhet, az amúgy is már eléggé elöregedett szigetelési anyagokban. Az illesztések a romboló hatás következtében felmondják a szolgálatot, a szigetelő rétegek felvállhatnak, és utat engedhetnek a lehulló csapadéknak, aminek egyenes következménye lesz a beázás.

Néhány gondolat a zöldtetőkről

Néhány gondolat a zöldtetőkről

A zöldtető igazából több, mint egy szép látvány. Külföldön egyre elterjedtebb megoldás, és hazánkban is egyre több felé találkozhatunk vele. Többféle használati lehetőséget kínál, és még a kiadásokat is csökkentheti.

A napkollektorok hasznosságáról

A napkollektorok hasznosságáról

Már a panelprogram keretén belül is elhelyezésre kerülnek társasházak lapostető szigetelésén, különböző méretű és kapacitású napkollektorok. A megújuló energiák, a technika fejlődésével egyre jobban elérhetővé vállnak mindannyiunk számára.

Ha alulról támad a víz…

Ha alulról támad a víz…

Az ingatlan építésekor, a kivitelezők nem fektetnek megfelelő hangsúlyt a talajvíz elleni védekezésre. Ilyen esetekben már csak utólagos vízszigetelésre van lehetőség.

A családbarát szolgáltatásról

A családbarát szolgáltatásról

A tetőszigetelés és a talajvíz elleni védekezés, egy olyan időtálló megoldás kell hogy legyen, amibe érdemes befektetni, hiszen nem csupán ingatlanjaink értékét növeljük vele, de nyugodt éveket biztosíthatunk családjaink számára.

Cégfilozófiánk
A Szécsi Szigeteléstechnikai Kft. családi vállalkozás 2010-ben alakult. Ügyvezetője, Szécsi Sándor 1993-tól szigetelőként tevékenykedik, így ez egy olyan cég, ahol a főnök is dolgozik!

Büszkék vagyunk arra, hogy garanciális problémánk nincs, mivel Cégünk a minőséget helyezi előtérbe. Fontos számunkra, hogy az ügyfél a garancia lejártáig nyugodt legyen a beázásmentesség felől.

Régi tetők felújítása, javítása, karbantartása akár bontás nélkül is, mert tudjuk, hogy a költségek csökkentése nagyon fontos tényező a vállalkozások és a családok számára egyaránt.

Oldaltérkép
Adatvédelem
  • Adatvédelmi tájékoztató
Közösségi média
Minden jog fenntartva: Szécsi Szigeteléstechnikai Kft. -2023